hortusbericht
Hortusbericht - april 2017, nr 98
De paashaas is terug in de Hortus !    


Voor de Vrienden van de Hortus Amsterdam was het jarenlang een traditie; paaseieren zoeken op paaszondag. Echter, de laatste 5 jaar was de paashaas afwezig. Maar dit jaar op 16 april is hij  weer te ontmoeten in de Hortus!


Op paaszondag is de Hortus open vanaf 10 uur. Tussen 10.00 en 14.00 uur kunnen kinderen tot en met 6 jaar meedoen aan de paaseieren speurtocht. De paashaas heeft namelijk tien van zijn mooiste paaseieren verloren in de tuin en kassen. Ontzettend onhandig, maar kinderen kunnen hem  helpen deze eieren allemaal terug te vinden. Speur samen tussen alle bloemen, planten en bomen op zoek naar de eieren. Als je ze alle tien kan terugvinden, krijg je van de paashaas misschien wel een mooie prijs!
De paasactiviteit vindt plaats tussen 10:00 tot 14:00 uur en deelname kost €2,50 per kind (entree is deze dag gratis voor kinderen tot 6 jaar). Bij betaling aan de entree krijg je een speurkaart waarmee je op zoek kan naar de eieren. Tijdens het paasweekend gelden de overige reguliere toegangsprijzen. Uiteraard is ons Hortuscafé en terras  ook open!   Tot ziens in de Hortus!